×

Avertizare

JFolder: :files: Calea nu este un director. Cale: /home2/r70359breb/public_html/images/CERC
×

Observație

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/CERC

Cerc pedagogic la Centrul Cultural

Joi, 22.03.2018 Școala Gimnazială „Matei Basarab” din comuna Brebu a fost gazda CERCULUI PEDAGOGIC NR.9 AL ÎNVĂȚĂTORILOR DIN ZONA CÂMPINA, de la clasele Pregătitoare și clasele a III-a.

Activitățile pregătite și desfășurate în fața a peste 80 de cadre didactice, la sala Centrului Cultural Brebu (clasa pregătitoare – prof. DANIELA HODOIU și LAURA COMĂNESCU) și Muzeul „CASA DOMNEASCĂ” BREBU (clasa a III-a – prof. LOREDANA CUCU și IRINA BUNEA) au captivat prin modul în care s-au derulat, atenția auditoriului.

Concluziile în urma derulării activităților au fost în unanimitate favorabile, iar învățătorii prezenți au apreciat activitatea echipei didactice, condusă de directorul școlii, Dl. prof. VIOREL CODARCEA.

Atât la deschidere, cât și pe parcursul activității, precum și la discuțiile finale, participanții s-au bucurat de prezența Domnului Primar, dr. ing. ADRIAN UNGUREANU, care a apreciat la rândul Domniei Sale activitățile și spiritul de echipă. A apreciat efortul doamnelor profesoare care au pregătit aceste activități și a urat succes în continuare tuturor celor prezenți, în activitatea didactică.

  {gallery}CERC{/gallery}

 

      Prezentare școală Matei Basarab

Ultima modificare Vineri, 23 Martie 2018 19:19
Mai multe din această categorie: « 8 Martie PAȘTE pentru copiii Brebului »